Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

Email ή τηλεφωνικά 6945848015, 6972701483

Προφίλ

Η επιχείρηση «Δίδυμα – Δημητρούσης» είναι οικογενειακή και μετρά πάνω από 34 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία και συντήρηση ξύλων κοπής κρέατος. Το 1980 ο Κωνσταντίνος Δημητρούσης ξεκίνησε την επιχείρηση και συνεχίζεται έως και σήμερα με την δεύτερη γενιά, τον Στέφανο & τον Τιμόθεο Δημητρούση.
Ειδικότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης ξύλινων και πλαστικών πάγκων κοπής με χρήση απορροφητήρα, αποφεύγοντας  να ρυπαίνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.

Στέφανος Δημητρούσης και Τιμόθεος Δημητρούσης

Οι  επιχειρήσεις που απευθυνόμαστε είναι:  κρεοπωλεία, εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, χώροι εστίασης, super market.

Η επιχείρησή μας εξελίσσεται ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών μας και αναπτύσσετε στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η γκάμα των προϊόντων που προμηθεύουμε περιλαμβάνει:

  • Μαχαίρια διάφορων οίκων εξωτερικού (CARIBOU, VICTORINOX, DICK, ICEL, SALVADOR)
  • Ξύλα κοπής (κούτσουρα)
  • Πλαστικά κοπής (Teflon)
  • Ανοξείδωτες κατασκευές (πάγκοι, ερμάρια, ντουλάπια, ραφιέρες)
  • Μηχανήματα (κρεατομηχανές, σνιτσελομηχανές, σέγες)

Από το 2012 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας μαχαιριών CARIBOU (made in france), προμηθεύοντας τους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει πάντοτε στους πελάτες την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής. Βασική μας επιδίωξη η ικανοποιητική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας,  η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουμε.